Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får rösta på vem du vill


Du får rösta på vem du vill
Säger de ”fördomsfria”

Men samtidigt så är det underförstått att de föraktar
De avskyr inte enbart

De känner inte ovilja
De hatar verkligen ”om man röstar på fel parti”

Så är det med
De ”fördomsfria”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 00:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt
2011-02-05

  peter markurth
man får rösta på de utvalda, de som spelar med....
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO