Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.


Min sol

minns fortfarande
dina rådjursögon

så mörka
så skarpa
och fyllda med kärlek och beundran

sättet du håller andan

och vattendropparna som torkar
på din bara överkropp

minns vågorna
solen
och oss

jag kommer att koppla dig med solen
jag vet inte för hur länge
men du är
min sol

minns det mörka vattnet
med stjärnornas ljus
speglandes mot oss

jag saknar dig




Fri vers av AliciaK
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 15:43



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Verkligen känslomålande och framkallar bilder ur sitt språk. En härligt solig dikt, bra!
2011-03-04

  Larz Gustafsson VIP
En vacker och innerlig hyllning.
Du har själv väldigt fina bruna ögon.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK