Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i korthet...i mina mått mätt alltså...


att lära känna dig...

jag ler...
du ler...
ser hur osäkerheten
sakta försvinner
från ditt anlete
och du slappnar av

och jag kan också
slappna av
på ett sätt som känns
ovanligt för mig

med tanke på hur
kort tid vi känt
varandra

hur lite vi ännu
hunnit prata

och med tanke på
hur oerhört attraktiv
och oemotståndlig jag
finner dig....

och för varje gång
känns allt bara bättre
och allt positivt jag
känner förstärks

det är en härlig känsla
att få lära känna dig!





Fri vers av firefire
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-08 23:11



Bookmark and Share


  aol
gillar dina mätmått, bra skriftat
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire