Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som gnager


så du tror du är bättre

du tittar ¨
du dömmer
men något viktigt du glömt

du är inget värd
du kan inte ingenting
om det som skramlar
från dina händer försvinner

jag bryr mig inte om något som prasslar
för jag vet
du visar ditt rätt ja
så fort jag ser dig
i ögonen
för där ekar din själ ack
efter något
du egentligen behöver
förstånd
sa simma en stund
då kanske
du hittar det
men viljan att leva
vet du inte vad det är

så du tror du är bättre
jag skrattar dock
när du vaknar och faller




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns gott om sådana skramlande, svamlande tunnor.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson