Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

slitande
och minst sagt bitande
att lyssna på sniglar
och dömmas av iglar

bländas av
att målas upp som ett hav
utan fel
det är dock inte min del
att rätt
för de kommentarerna gör mig mätt

Tålamod
mod
jovisst
det blir ju ändå inte trist

lek med tanken
för även om det inte hjälper mig på banken
fyller de en egen plats
och för att må bra behöver inte jag något palats




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson