Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leker


ombytta roller

du står där och ler
men jag vet vad du inte ser

du viftar med din stav
men det du skapar slutar med din grav

du tömmer ditt ordföråd
men det är mer än du har råd

du tisslar och tasslar
men snart nog sanningen du vasslar

blunda nu
för det blir snart din tur

ombytta roller
för nu hjälper det inte att efter ettan ha mer noller
nu är det jag
som har ett övertag




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson