Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det första tecken jag någonsin fått,mig veterligen...

du får mig att
känna mig så
...bekväm...
aldrig hade jag väl
kunnat tro...
men nu..
du fina man!

jag känner att
det spelar ingen roll
om jag håller in
magen eller ej
jag är ändå
så vacker för dig!

ytligt javisst...
men min poäng är att
jag kan gräva djupt
och under ytan
vet jag att det finns en
ännu vackrare själ...
hos dig..
hos mig...

dessutom älskling,
hade jag en dröm...

jag hade bett om ett
tecken

och i drömmen såg jag
honom..
han förnekade mig
min existens
mitt värde
allt
sårade mig lika mycket som
han gjort sen den första
gång vi möttes..

i min andra dröm
var du med
du och jag
och du gav mig
kärlek
och respekt
och samma värme
och omtanke
som du ger mig
även annars....

och jag har insett
att det var
mina tecken
de jag bett om ,men
aldrig förr sett...
aldrig fått..

så nu är jag
tacksam
och ska snart
vila i stillhet
med ett bultande hjärta
som är inne på minst
det tionde livet....

hoppas på tio gånger tio...
hundra år ...
att få fira med dig...

men det är bara
just nu...
vad jag tycker önskar
eller vill
imorgon
kan man inte styra
eller veta....

bäst att lägga sig då:)

godnatt....




Fri vers av firefire
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire