Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens illusion

Bleka toner

som vintern spelar

Sveper glöggen

Blundar och känner

tystanden

På gatorna utanför

springer människor

som köper sig lycka

För en stund

känns julen

men det är en illusion min vän

Vi kan känna och föreställa oss allt

närsomhelst

Vi tröstar oss

och känner julen...






Fri vers av flickan i spann
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns ett vemod i texten som jag känner igen ,kring högtider när alla förväntas vara lyckliga och glada-det ser jag som själva illusionen!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann