Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbruten

Jag gillar inte att bli avbruten
när jag inte vet
vad jag håller på med




Fri vers av stenhur VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 10:25



Bookmark and Share


  Anna*
Just det! Då behövs verkligen koncentrationen!
2010-12-10

  walborg
Stör ej den som arbetar i onödan.
2010-12-09

  Nanna X
känner igen mig ; )!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP