Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sista versen

Nu sjunger jag
på sista versen
för denna vecka

Poeter.se
portar mig
Fem poem
per vecka
är maxdosen
för icke-medlem

Tänkte gå med
men avvaktar
till julafton
En kär närstående
har antytt att
tomten medför
medlemskap
i sin säck
(fast jag egentligen
liksom Janis Joplin
önskar en
Mercedes Benz)

Men man får inte
jämt som man vill
Jag får väl nöja mig
med obegränsat
versutrymme




Fri vers av ghost
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 10:51



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ska man inte varit snäll ett helt år för att få såna julklappar?
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost