Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fullständingt menlöst samtal


ojdå en poetsida, vad skriver man här då.

-Poesi-

gud vad trevligt, då kan jag sätta igång då
får man skriva vad som helst

-ja-

häftigt då kan jag dra till med politik i satir form
får man ljuga

-ja-

YES nu kan jag få utlopp för allt jag har inom mej
skriva om allt och inget, kanske att moster är full
eller morbror kåt, skit va bra

-välkomen, vi drar avgiften direkt på ditt Visa kort
annars kontaktar vi wikileaks.






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson