Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken, inte sviken

Varför ska jag gråta?
Varför ska jag vara arg?
Jag är inte sviken
Bara besviken
Där fanns inga löften
Du hade inte lovat mig nåt
Allt som fanns där var förhoppningar
Och jag visste hela tiden att de var falska
Allt jag har förlorat är en dröm
Som jag visste aldrig skulle bli sann
Så varför ska jag gråta?
Varför vara arg?
Du har inte svikit mig
Jag har svikit mig själv
Som hoppades
Fastän jag visste att det aldrig fanns nåt hopp




Fri vers av Mönster
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster