Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesidröm

Dina fingertoppar

droppade poesi

fyllde varje por

dina ögon

rymde varma havsvikar

där jag solbadade

din öppna mun

en hemlig grotta

att gömma sig i

resten minns jag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 13:25



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt med varma bilder och ett öppet slut som gör den riktigt bra!
2010-12-11

    ej medlem längre
Bra avslutning som låter läsaren fylla i resten med egen erfarenhet.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans