Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brände brev


Brända brev
Bränt papper
Det är kärleksbrev så heta
Så de eldades upp
En gång var de heta
Orden sa en massa som värmde
Men så var verkligheten en helt annan
Det släckte branden av kärlek
Breven eldades upp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 05:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO