Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till henne...


Fågeln berättar...

Det finns fåglar
Så många olika
Sorters fåglar
Men den fågel
Som jag söker
Är den
Som flyger
Med bud
Om kärlek
Som flyger
Hela vägen
Till dig

Som sjunger sin
Allra vackraste sång
I ditt öra
Som berättar
Det jag inte
Vågat säga dig

Min fågel
Flyger hem igen

På lätta vingar
Flyger budbäraren
Till mitt öra
Med ditt svar
Min fågel sjunger
Så vackert

Då hon berättar för mig
Att du också
Älskar mig…

TT

© 2010




Fri vers av TT
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-10 12:39



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Bra!!!
2010-12-23

  Anna*
Ljuvlig lätt text som sveper med sig en doft av härlighet!
2010-12-14

  mare VIP
Mycket fin...sparar..
2010-12-14

  Skymning Blå VIP
En text som ger en känsla av alla dessa nätter av längtan och man vill vakna upp och det sitter en fågel på fönsterblecket.

Med en mugg kaffe som värmer händerna på morgonkvisten, lite råkall vind och en fågel som slår sig ner och berättar …
En skör och vacker text med en längtan i.
Bra avslut

AE
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT