Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev slagen,,,




Jag blev slagen
och det var skönt.
Jag njuter inte av smärta
men jag bara njöt.
Att bli slagen
med 42-0
eller en knytnäve
eller ett basebollträ

det gör ont

men

jag blev slagen av häpnad

och det kändes skönt!


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 15:23



Bookmark and Share


  Hawk
Långshyttan - Venjan

Heja Venjan!
2010-12-11

  Amorina
Ha, ha.. vilken härlig vändning! Jag blev överraskad! :)
2010-12-11

  Maiah VIP
hehe....skönt...
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten