Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ julklapp


För fattiga flickor

återstår

möjligheten

att skänka

en kärleksnatt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan ju hoppas att mottagaren vet att uppskatta gåvan ...
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans