Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smutsiga skilsmässa

Idag så känner jag mig faktiskt lite starkare
Lite starkare än jag gjorde igår
För nu går jag inte längre och grubblar på alla de där negativa tankarna som på den senaste tiden
bara har fått mig att må, så dåligt så
Min smutsiga skilsmässa
De där tankarna som bara har fått mig att gå omkring med ett endaste stort och öppet sår mitt i mitt hjärta
Ja, de där jättejobbiga tankarna som inte har gett mig någonting annat än en ren och skär smärta den senaste tiden
Ja, så jag hoppas att de tankarna nu bara har försvunnit ut ur mitt inre för gott, och att de nu för alltid ska vara försvunna
utan ett endaste spår
Att de nu bara ska lämna mig ifred för all min framtid, då livet går vidare

Idag så känner jag mig faktiskt lite starkare
Lite starkare än jag gjorde igår….

Ken Cassel
10/12-2010




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-10 17:10



Bookmark and Share


  anits VIP
En skilsmässa är aldrig lätt, det tar
tid och det gäller att ha tålamod
2010-12-10

  Ninananonia VIP
Härligt Ken! :) Vi blir starkare för varje dag! :)
2010-12-10

  doraedsäng
En skilsmässa är inte så enkel att genomgå. Jag vet!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel