Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett kraftfullt rött vin

latino
passion

dansar
ger mig hän

sensuella
rörelser

passionens
hetta

sensualism

¨latino¨




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 19:29



Bookmark and Share


  prinscess VIP
passion är härligt
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e