Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felriktning

Pendel

din ihärdighet

slår mig 

hårt

på tårna.

 

Kastar

blickar

åt alla

håll.

 

inriktning

felriktning

 

Nej såhär

fan såhär

kan jag inte

känna.

 

det är idioti.

 

Nu ska jag

stampa

lite hål

på din

enfaldiga

magnetism

i min skalle.

 

blä.

 

 

 

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 20:05



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
Haha, det här var en bra dikt för mig idag, tack syster!
2011-03-13

  blaite
Nice text
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér