Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta flög

 

Du gav mitt hjärta vingar

 

bara för att se det falla i

 

 

 

sorg.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 733 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-12-10 21:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Dessa få ord säger mycket när lyckan faller till sorg.
2017-09-11

  Gin83
Oerhört vacker i sitt vemod

Din otroligt vackra pressbild höjer också känslan.

Den här gör ont och berör något otroligt.


2017-08-31

    Birgersdotter VIP
sorgligt..ibland blir det platt fall tyvärr..flyg vidare
2012-05-10

    ej medlem längre
Du skriver jättebra! Har suttit och förlorat mig i dina texter, och plötsligt var all tid som försvunnen
2011-09-04

  Prins Hatt Under Orden
Riktigt bra!
2011-05-01

  M.A.J.R
Gillar denna skarpt ^^ Bra gjort
2011-01-10

  Coinriocht
Du får fram mycket med dom tre raderna.
Bra skrivet.
2010-12-15

  yoakimu
Vackert. Gör ont.
2010-12-10

    ej medlem längre
Om så var avsikten,att låta ett hjärta falla i sorg är nog sorgen bra mycket bättre än lögnen som fick hjärtat vingbeprytt-tänker jag till din kompakt och välskrivna text!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose