Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marie

Min tunga mot din, doften av dig, berusande

Ögonens gröna magi fick mig förtrollad

Knäsvag i din närhet, jag föll.. Handlöst

Jag ville ta hand om dig, göra dig till min

För en liten stund.. Det var för länge sen

Men jag minns.. Marie..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-10 23:31



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Wow vacker och oväntad....
2010-12-11

    ej medlem längre
Ser det framför mig..du får fram det..perfekt visualisering..
2010-12-10

    ej medlem längre
Oh, så vackert..kärlek över gränserna..svindlande
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish