Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen alls

i svettfuktig luft stiger han fram och frågar vem hon är

- Ingen alls
-Ingen alls?
-Ja, jag är ingen alls
- Men, vad heter du?
- Ingenting

och han granskar den vackra skapelse han spanat in från andra sidan rummet,
en vacker men dyster varelse och undrar vad hennes historia är.
Hon tittar på honom, blicken är alldeles död, och han förstår att det är dags för honom att gå.
Nästa kille frågar:
-vem är du?
hon svarar kort och enkelt:
- jag är död




Fri vers av lonelynights
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt snyggt!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights