Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns för 20 år sedan


Minns...

Minns ...
minns kännslan
som ny bliven mamma
jag bar ett liv
som jag älskade från första stund
jag sjöng för dig jag pratade med dig
efter 9 månader
så låg du där i min famn
så liten ...
dina händer greppade mitt finger
dina ögon mötte mina
i det ögonblicket stog allt stilla
du min underbara dotter
jag kommer alltid att finnas för dig
vad som än händer
vad du än har gjort
så kommer jag alltid att älska dig
/din mamma




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 01:39



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så det kan kännas att se sin dotter och stå bredvid. Men förälder är vi för livet och oavsett vad de gör eller säger så finns kärleken kvar, äkta och varm. ♥
2010-12-11

    Angela
Tycker texten är rätt fantasilös. Självklar.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna