Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kär vän är tillbaka i mitt liv.


Välkommen tillbaka min vän




Välkommen tillbaka min vän

av glädje droppar tårarna i mitt knä

Jag har saknat dig så mycket

Det var över tio år sedan jag försvann

men nu har jag kommit tillbaka

och jag lämnar dig aldrig, aldrig mera igen.




Fri vers av yta
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-11 06:17



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
<3!
2010-12-11

  Yrre VIP
Mycket fint!
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta