Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semla nu????

semla
semla
semla

gott

men har julen varit redan

och vem sköt raketerna

2010-12-11

semal redan

världen är upp och ner




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 11:37



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
det är ett sätt att diskret sudda bort våra traditioner?
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson