Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från en hjärna på drift


mina händer smeker
tangenterna
orden kommer till

färdas från hjärna
till en stjärna
som trycker
tengenter ner
så de blir
fel och fler

folk läser
och fräser
klappar
ibland

när de tror
de fattar
vad skribentens
hjärna
vill ha sagt

Sankta Lucia
i norgon
är vi fria

Adjö






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-11 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson