Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får ta tid

 

Jag Kan inte påverka

tiden även om jag

skulle vilja

tiden har sin

takt

 

Känslors omogenhet

blir mogna som äpplen

när dom släpper taget

från grenarna

på trädet

likt ett

timglas

så faller dom

ner

till slut




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-11 14:48



Bookmark and Share


  Anna*
Gillar och bokmärker och applåderar *suck =0) *
2010-12-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-12-15

  Maiah VIP
mm livets gång....
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne