Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojdå, jag är glad

Plötsligt var världen strålande fin
Över mitt ansikte spred sig ett flin
Det bubblade varmt inom mig
Jag kände mig som en vacker tjej
Det var som att vända på ett blad
Efter olyckans tvivel var jag plötsligt glad




Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-11 21:11



Bookmark and Share


  Cia
dikter behöver inte vara långa för att beröra! <3
2010-12-11

    Loffe
För mig en kort, charmfull dikt med dolt dunkel.

“Jag kände mig som en vacker tjej”. Hörru, jag tvivlar inte på att du ÄR tilldragande. Tack för att jag fick läsa!

// Loffe
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster