Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor och ålder,,,




Kvinnor som skäms över sin ålder

ser ofta





ut som sjutton,,,





© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 11:18



Bookmark and Share


  Amorina
Ha, ha, ha... den här var ju underbar!

Tack för skrattet! :)
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten