Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser på playboy channel


Jag ser på playboy channel
Och de är så vackra
Över jordiskt nästan
Eller helvetiskt
Gudomligt säger en vän till mej
De är liksom egentligen
För snygga

”Snyggare kan ingen vara”
Det de gör är inte så fint kanske
Men vaddå egentligen kanske det är det
”varje mans dröm” och för varje kvinna
”Den värsta mardrömmen” att ha som konkurrent
Om det går från ”uppvärmning” till konkurrens
”skäms på dej snuskis” säger moraltanten som sitter på ens axel
SÅ har det alltid känts
Sen man var liten pojke och lärt sej

DET man inte ska prata om…
Inte om könsorgan, inte om flickors kroppar
Kropps delar eller annat för intimt beteende
Inte om lustar eller annat ”snuskigt”
Man får inte ens antyda att man är kåt
Inte förrän det framgår, att hon är det
”hej söta flicka jag är kåt” passar sej inte att säga
Då kan det vara ok, obs, ”kan vara”

”Hej älskling jag är kåt i kväll”
SÅÅÅÅ fåååår man inte säga
Inga så raka beteenden inte rätt på
Inte så utlämnande inte så från hjärtat
”Ta och gå en sväng så går det över”
puuuust bara den kommentaren kan få en
Att bli psykiskt impotent för resten av livet

Så ser man åter på TV:n och allt det vackra
All vacker hud
Som liksom bara ropar och frestar
Man kanske egentligen ska säga som när min moster
Hämtade sitt student foto
Och han tittade ner på det och sa
”men vilken duktig fotograf”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO