Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USA är ytterligheternas


USA är ytterligheternas
Och dårarnas land
En man som sköt sin exfru
Delvis på grund av att hon lurat honom ekonomiskt
Inför skälsmässan

Han var över 70 år
Och fick 110 år för mordet
D v s 99 år för mordet
Och 11 till av olika omständigheter




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO