Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom där djävla muslimerna


Dom där djävla muslimerna

Är skyldig resten av världen en massa
Med alla sina beteenden och våldsdåd

Som kostar oss alla både livskvalitè
Och pengar såväl som människoliv

Snart dags att fördöma hela Islam
Som ett ”terrorist religiöst elände”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-06-11 14:30



Bookmark and Share


    silencepainter
om den här dikten var seriöst skriven.
är det bland det mest omogna jag läsa.
och då är du ändå 31 år äldre än mig.

att säga att en hel religion,
med barn, ungdomar med drömmar, oskyldiga människor
som råkar ha en viss tro
ska stå skyldiga för världsproblemen
är absurt

islam har missbrukats för att rättfärdiga konflikter
styrda av bakomliggande intressen
som inte har något med religionen att göra.

skriv om något annat, som är sant och relevant
och som tillför något,
inte skapar större misstro i samhället

tack för mig
2012-06-11

    ej medlem längre
All religion menar du och menar du all religion är jag den som först skriver på. Visst, finns de inom gruppen beskriver, likadana svin finns i den andra stora gruppen, tror de kallar sig kristna.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO