Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”XXXXXX” Har begärt att denna text skall tas bort VIlket jag nu gör och ersätter deras namn med XXXX


XXXXX är osnygg




Uppenbarligen så stör den XXXXXX tillräckligt för att hota med rättsliga åtgärder och har då haft en funktion

Men jag tycker inte att poeter skall drabbas av den "debatten".
Ja eller stämningen då


”XXXXX”
har inte bara dålig säkerhet
utan är en otrygg arbetsplats

de har dessutom hyrt in Polacker som går
för en bråkdel av svenskars lön
men i slutänden kostar de nästan
lika mycket i alla fall
speciellt för beställaren
De boende

Men till priset av jobb
Skatteintäktsminskning
Och sämre utfört arbete
Svenska samhället dräneras på jobb
Och pengar dock
”I EU:s och frihetens namn”
-------------------------

tilläggas kan att dessa hot nog mer belyser det hela
som faktiskt redan var glömt hos de flesta
Men det belyser mer än nånsin det "nya klimatet"
Och det nya sättet som vissa gör "affärer" på

Och man kan ju lätt se att nån "trygghet"
finns nog knappast bland såna
Man är tacksam för att man varken jobbar
eller bor där.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-15 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO