Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför julen,,, (version 2)




Inför julen

med medmänsklighet
och värme

istället

för dagens hysteri

som stressar
och pressar

Så inför julen

som bygger

på medmänsklighet
och värme


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten