Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels beskydd.

Jag vill känna en ängels vingar runt omkring mig
Jag vill känna trygghet

För evigt

Min trasiga själ
Behöver healing
Från en ängels beröring

Ni änglar på jorden
Hör min bön
Se mig
Hör mig
Rör mig

Med eran beröring, ska jag bli hel.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-13 20:55



Bookmark and Share


  Maria T
Jag ser dig
Jag hör dig
Jag kramar om dig
Du kan vara trygg
2011-01-16

  oMareld
Jag försöker... Hoppas vi ses <3
2010-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Gud kan göra mycket mer.
2010-12-13

  Seglaren
du är sedd och läst
vad mer kan jag göra?
2010-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Fadern älskar dig.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi