Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedlagt

 

 

du stod vid ett fönster

 

såg vår vrå av världen gå isär

 

bland gardiner och scenarier

 

nu ligger bara mina tidsskrifter där

 

 

 

det unkna i att andas

 

när det där fönstret är stängt

 

som landsortshotell och dina syndrom

 

jag vädrar ut allt jag här har tänkt

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 08:50



Bookmark and Share


    Melona
Den här tycker jag mycket om.
Du målar med din pensel en hel liten historia.
Enkelt flyter det och med ett något annorlunda drag
i skuggorna för att vara du och jag tycker om
hur jag bara anar och vill veta mer. Jag bygger runt.
Gör min egen film av "nedlagt". Känns som rytm och musik,
strofer av pop!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna