Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är förändringar farligt



förändringar är farligt
det är så farligt att
man inte vill förändras

allt ska vara som det alltid varit

det enda som var bättre förr
var 60-tals musiken

S vill inte förändras
nästa val 25% kanske
för att lyckas
måste man förändras

klart det var bättre förr
jag var ju yngre
men mer ovetandes

jag vill förändras
för jag vill
tillhöra framtiden

God Jul







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-14 10:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Förändringar tillhör Livet...en del är motstridiga..förändringar till det bättre, är vad man vill ha !! Merry Christmas !!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson