Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I andetaget


 

Det är i andetaget
som livet bor,
förmågan att älska,
kraften att växa.
Det är i andetaget
som vi lever.

 




Fri vers av Anna H
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-12-05 07:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sex rader som berör mig mycket..
2005-12-05

  Smultris
Ord som man borde höra till oftare...
2005-12-05

  Daniel_78 VIP
ja visst är det
och det är ofta vi glömmer detta
att andas att våga andas att andas lugnt
att leva nu och här och inte hålla tillbaka
2005-12-05

    ej medlem längre
En jätefin, kort och "självklar" dikt!
2005-12-05

  Rachel Roth
fin lovsång till det närmaste vi har/är...!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H