Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomber Harris



Bomber Harris
Hette han som verkligen tjatade och fick igenom
Bombmattor över Tyskland
Han hade en tro på bombandet
Som dödande

Han hade säkerligen rönt samma öde
Som Göring och gänget
Om han tillhört en förlorande sida.
Det är ju alltid de som förlorat krigen
Som ”ställs till svars”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-12-14 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Judehatare finns av många olika schatteringar.
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO