Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina vänner, de finns



Jag vill ha en egen sol
med strålar av guld
sitta på stranden
men fiskspö i handen

Jag vill höra en ängel sjunga
för alla där uppe
på sjätte våningen
bland molnen

Jag vill bestiga ett berg
så högt att ingen når mej
sitta där och le
och höra vinden tala

Jag vill måla hela världen
i färger så klara
för dej och dej och dej
mina vänner här inne.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-14 14:20



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så varmt och omsorgsfullt nerplitat.
Jag vill skriva tack. Så tack! ;)
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson