Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten gäller nog många, många kan nog tänka så här


Tänk om det finns någon


Tänk att någon vill
lyssna på mej

Tänk att någon förstår
vad jag säger

Tänk om någon ville
lyssna på min historia
utan att avbryta

Tånk om någon vill tycka om mej
för den jag är
och inte för den
någon vill jag är

Tänk om någon finns därute
som vill allt det där.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 14:32



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Det önskar väl de flesta. Bli bekräftade! Bra text!
Kram!
ML
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson