Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bundna tankar

måste funka
kan inte gå fel

måste gå
det ska bara gå

känsla knyter
tankar driver

driver
gör narr av vem jag är
får mig att vara
nån jag inte är

bundna tankar
får världen att hackas i bitar
och tid driver varje del
på flykt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger
Publicerad 2010-12-14 18:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbar text som inte alls känns det minsta sentimental och samtidigt lämnar utrymme samt frihet för många tolkningar, texten förtjänar sina trenne isbjörnar
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson