Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 dagar kvar

blunda inte
då e den över

tiden går fort
och stänger du ögonen
är det nytt år

luta dig inte
stressa
det gör ju alla de andra
och hänger du inte me
då missar du allt

10 dagar kvar
och om tre veckor
har redan ett par dagar på
2011 gått

så skynda nu
hinn med allt
annars får du hoppas
elvan ger dig en ny chans




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-14 19:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
skönt flyt
gillar den motmuntra påskyndande stämningen i texten.
blunda som i att vila och blunda som i att måste hänga med i allt.

jag tycker om slutet med elvan, jag associerar till ett kortspel
där elva är joker
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson