Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seriös vers om naturkunskap och nyttan av att se på TV.


Blåvalens bajsvanor

Att se på TV
skänker ovärderlig
kunskap och
ger tanken djup

Häromkvällen
meddelade TV att
blåvalar bajsar
4,5 ton varje dygn

Wow, 4,5 ton
är detsamma
som 4500 kilo
Vilken bajshög!

Såg den väldiga
högen för min
inre blick och
började filosofera

Blåvalar har
en jädrans tur
som bajsar
rätt ut i havet

Annars hade de
tvingats konstruera
och producera
gigantiska toastolar

Att se på TV
skänker ovärderlig
kunskap och
ger tanken djup...

Utan TVs goda
inverkan hade detta
mästerliga poem
förblivit oskrivet










Fri vers av ghost
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-15 05:57



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vad skulle vi göra utan TV:n. Ingen TV ingen inspiration...
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost