Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att något skall kunna upplevas bra måste något annat upplevas dåligt


Bra och dåliga dagar

Bra dagar är jag lycklig för allt jag känt
Dåliga dagar är jag förkrossad över att aldrig mer så få känna
Bra dagar är jag euforisk över allt som hänt
Dåliga dagar är de då jag inser att det aldrig mer kommer att hända
Bra dagar är de när jag känner all kärlek du till mig skänkt
Dåliga dagar är alla de då jag min kärlek till dig inte får skänka
Bra dagar var alla dagarna med dig
Dåliga dagar är alla de andra för mig
dåliga dagar där jag önskar att du hos mig hade stannat
dåliga dagar där jag inte förmår att tänka på någonting annat




Bunden vers av Let it go VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-15 12:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den berör i hjärtat ...
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP