Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon så kommer vi alla att bli insnöade

Imorgon så ska det visst börja snöa i hela landet
Ja, insnöade ska vi tydligen alla bli, och metrologerna varnar nu alla att imorgon så borde de som åtminstone kan bara borde låta bli
att ge sig ut på vägarna med sin bil
då det visst ska bli riktigt halt
då det nog också är ganska så lätt att man bara glider över i fel fil och krockar med någon mötande bil
eller bara åker ner i ett dike
Så om ni nu kan så kanske ni bara ska stanna hemma istället
Men om ni nu då bara kommer att känna er uttråkade hemma så kan ni alltid gå ner till det gemensamma fiket
och ta en varm kopp kaffe och bulle och prata lite med de som nu är där
om väder och vind
Har du sett?

Ja, jag ser
Och fy fan vad det snöar därute

Imorgon så ska det visst börja snöa i hela landet
Ja, insnöade ska vi tydligen alla bli med minst ett par decimeter nysnö på marken

Ken Cassel
15/11-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-15 18:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det sägs så på väderrapporten
men jag tycker det räcker med snö
nu, men jag får ju inte bestämma
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel