Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rinner av mig

Vilsna själar i ett vakuum
Vad kan vi finna där bakom
Intellektuella mardrömmar står på rad
Intressanta sadister möter en ny dag
Var det du som sa att Thåström är vacker
Att jag var den enda du inte skulle byta mot skatter
Men ändå så vänder du när jag ska hjälpa en vän
Du rinner av mig, kanske vi ses igen

Vem var det som lyfte mig när mörkret kom
Vem var det som spelade dom rätta låtarna på radion
Slängde bort mina destruktiva tankar
Tog mig till miljöer där jag faktiskt platsar

Var det du som sa att Thåström är vacker
Att jag var den enda du inte skulle byta mot skatter
Men ändå så vänder du när jag ska hjälpa min vän
Du rinner av mig, kanske vi träffas igen




Övriga genrer av Mike
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-05 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant starkt, vackert, gripande, bra!
2006-10-17

  Moa Martinsson
Du rinner av mig...sakta glider människor ur ens medvetande...plötsligt är de inte där längre. Fast ändå...man skriver poesi om hur lite de finns...så mkt betyder de. kanonbra..."Vem var det som spelade dom rätta låtarna på radion" är en riktigt bra fras...
2006-01-26

  Sländan
Den här texten fastnade jag direkt för! Du använder ett underbart språk och textens innehåll förmedlar du helt suveränt! Vackert, vännen!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike