Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man förvånas ibland



En madrass
En madrass

15 år och madrass
ligger med killar i stora lass

och känner sig sej stor
genom sitt hor

Man gnäller högt när nån försökt
Säga som så
Du är som ett luder då
Som ingen sen vill ha
Att vara knull objekt är inte bra

Och det sätter sina spår
Att i så unga år
Vara ett billigt ligg

Struntar i familj
Struntar i skola för
Hola bandola
Är så kul

Skriver på nätet
Lagom till jul
Så förmätet
”Jag är så kuksugen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-06-10 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO