Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under snön

Under snön
Ligger den
Frusen och konserverad
Där sen en konverterad
Kyla sej bryter upp
I värmande runt sinnen
Av sorg i ensamhet

Där smälter sen hjärtan
Känslor
Och tankar
Lusten kommer in som smörjmedel
Och tändvätska
Först i långsamma droppar
Och ibland som en självmordsbombare
Utan onda avsikter exploderande

Skrivna ibland som kärleksdikter
Om själens vårar
Och lyckans tårar
Kärleken spårar
Vägen genom döende snö
Sej fårar
I kärleks vårens tö
Och varje litet frö
Först dö
Innan det växer och förströ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 00:17



Bookmark and Share


  Inger Lindqvist
Det där var kraftfullt. Mycket känslor.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO